Tips voor de goedkoopste last minute vakantie

In principe draait het allemaal om het vinden van de beste deals, maar hoe doe je dat dan? In deze blog nemen wij jou mee in alle tips en tricks om, eerder dan alle anderen, een last minute vakantie te boeken. Benieuwd hoe je dat doet, lees dan snel verder en sluit eenvoudig de beste deal.

1. Abonneer jezelf op de reminder

Wij uploaden dagelijks en op verschillende tijdstippen nieuwe last minute vakanties. Om eerder dan alle anderen deze deals te ontdekken kun jij jezelf abonneren op onze reminder. Deze ontvang je regelmatig in je mailbox. Hierin staan bijna alle deals die later die week online gaan komen. Tevens worden hierbij ook de tijden vermeld, waardoor je deze meteen kunt toevoegen aan je agenda. Vervolgens hoef je alleen maar op het juiste tijdstip op de site te komen, waarna de last minute zo geboekt is. Hopelijk ben je hierbij eerder dan de anderen en ga je binnen twee weken al op vakantie.

2. Check regelmatig de website

Natuurlijk staan de meeste deals in onze reminder, maar daarnaast komen er ook nog andere deals online. Omdat anderen hiervan ook niet weten wanneer ze online komen kan het maar zo zijn dat jij hen voor bent bij het boeken van deze last minute vakantie in Nederland. Hoe dan ook, niet geschoten is natuurlijk altijd mis. Bovendien is er op de meeste momenten wel aanbod, waardoor er altijd wel een deal te vinden is die jij kunt boeken. Wees niet te kieskeurig qua bestemming en ga de volgende keer voor de bestemming die jij misschien voor deze trip in gedachten had.

3. Volg ons op alle social media

Wij zijn actief op Facebook, Instagram en Snapchat (travv.nl). Op het eerste en het laatste kanaal zie je alle deals voorbij komen op je tijdlijn en in mijn verhaal. Instagram gebruiken wij puur om jou te inspireren. Neem een kijkje achter de schermen of ontdek onze bestemmingen. Door regelmatig even de deals te checken op Facebook en mijn verhaal te bekijken op Snapchat kun je snel door de deals heen scrollen en bepaal je snel of een bepaalde deal iets voor jou is. Vervolgens is het weer een kwestie van timing om de deal te sluiten, maar dat is ook wel de sport. Heb je de deal gesloten, dan ga jij binnen twee weken maximaal genieten van een vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *