Jouw bestelling retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Je draagt als klant zelf de verantwoordelijkheid voor het retoursturen van de pakketten.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Yels.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@yels.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het stappenplan

1. Stuur het retourformulier ingevuld door naar info@yels.nl;
2. Pak de producten weer goed in in de originele verpakking;
3. Zorg ervoor dat de pakketten terugkomen op de Langstraat 277, 6691EE in Gendt;
4. Wij verwerken je retour en storten het orderbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening;
5. Klaar!

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar klantenservice@yels.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Retouradres

Stuur het pakket in de originele staat en verpakking terug naar ons. Voeg hierbij het retourformulier toe aan de bestelling, zodat wij weten dat het pakket van jou is. Zorg ervoor dat je bij verzending altijd een Track & Trace-code ontvangt om jouw zending in de gaten te houden.

Yels.nl B.V.
Langstraat 277
6691EE Gendt
Nederland

Download retourformulier

Heb je vragen over het retourneren van jouw bestelling, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 085-2103410, chatten via de livechat of mailen naar klantenservice@yels.nl.

Wij streven ernaar jouw vraag altijd binnen 24 uur te beantwoorden!