Op vakantie met travv.nl, wat houdt het in?

Er even tussenuit, dat doe je tegenwoordig met travv.nl. Wij zijn de nieuwste aanbieder van last minutes in Nederland. Boek jij een vakantie bij ons, dan ga je altijd binnen twee weken op pad naar een accommodatie die minimaal met een 8 is beoordeeld. Op die manier borgen wij de kwaliteit van onze hotels, appartementen en B&B’s, waardoor jij verzekerd bent van een zorgeloze vakantie. Natuurlijk kan er wel eens wat misgaan, maar ook dan staat ons team klaar om deze uitdagingen razendsnel op te lossen. Dit betekent dat jij echt maximaal kunt genieten van jouw last minute vakantie.

Alleen hotels, appartementen en B&B’s in Nederland

Wij geloven dat je iets alleen echt goed kunt doen als je klein begint. Dit betekent dat je bij ons alleen accommodaties in Nederland zult vinden. Een select aanbod van de beste hotels, appartementen en B&B’s, die met zorg zijn geselecteerd. Of hier in de toekomst ook accommodaties in het buitenland bij gaan komen dat blijft nog even een verrassing, laten we eerst Nederland maar eens veroveren met een heerlijk momentje op een last minute vakantie.

Ervaring binnen de reisbranche

Binnen travv.nl is er bijna geen connectie met de reisbranche. Alleen oprichter Joeri Ras was afgelopen zomer actief binnen de reisbranche als reisleider bij reisorganisatie Beachmasters. Hierdoor weet hij als geen ander dat service een van de belangrijkste factoren is. Daarnaast heeft hij inmiddels ruime ervaring binnen e-commerce voor verschillende grote bedrijven. Samen met een team met alleen maar toppers, dat betekent natuurlijk maximale service voor jou als klant.


Van links naar rechts:

Zelf een last minute vakantie boeken bij travv.nl?

Een vakantie met travv.nl is fantastisch, het enige dat jij nog hoeft te doen is deze vakantie boeken. Je kunt hiervoor simpelweg doorklikken naar al onze last minute bestemmingen in Nederland. Van daaruit kun je jouw favoriete bestemming kiezen en het aanbod bekijken. Gevonden, dan is boeken en jouw koffer inpakken het enige dat jou nog in de weg staat om daadwerkelijk te vertrekken. Heb je vooraf nog vragen, bekijk dan de veelgestelde vragen of neem direct contact met ons op. Je mag ons altijd bellen, mailen of een berichtje sturen via social media of de livechat. Via alle kanalen staan wij continue klaar om jou een geweldige vakantie te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *