Dagelijks goed bereikbaar

08:30-17:30 (ma-vr) en 10:00-17:00 (za-zo)

Veelgestelde vragen

Vragen en problemen, nog sneller opgelost dankzij deze veelgestelde vragen.

Hoe garandeert travv.nl de kwaliteit van accommodaties?

Alle accommodaties op travv.nl zijn met zorg geselecteerd. Het betreft allen accommodaties waarin jij een zorgeloze vakantie kunt beleven. Ten eerste doordat alle accommodaties door gasten beoordeeld zijn met een 8+ via Booking. Daarnaast stellen wij hoge eisen aan accommodaties om de kwaliteit van het aanbod hoog te houden. Op deze manier weet jij als reiziger zeker dat je een zorgeloze vakantie tegemoet gaat.

Hoe boek ik een last minute?

Dagelijks worden nieuwe last minutes gepubliceerd op travv.nl. Kies de bestemming en accommodatie waar je graag naartoe wilt. Vervolgens selecteer je de accommodatie, het aantal kamers en het aantal personen. In de volgende stap kies je eventuele extra’s zoals een ontbijt of een leuke excursie op jouw bestemming. Daarna vul je al jouw gegevens in en kies je een betaalmethode. Na de betaling ontvang je een bevestiging per e-mail en kan het inpakken beginnen.

Hoe kan ik mijn boeking annuleren?

Helaas, een geboekte last minute vakantie via travv.nl kun je niet annuleren. Dit komt omdat je een paar dagen na het boeken al vertrekt naar jouw accommodatie.

Ik wil graag een opmerking geven over mijn verblijf. Hoe kan ik dit doen?

Heb je onverhoopt iets negatiefs meegemaakt tijdens jouw verblijf in een accommodatie van travv.nl, dan kun je dit met ons delen via feedback@travv.nl. Wij verwerken alle feedback en zorgen er op die manier voor dat jouw vakantie met ons de volgende keer nog beter wordt. Wil je het liever per telefoon met ons delen, ook dat kan natuurlijk.

Wat moet ik doen in geval van nood?

Neem in geval van nood direct contact op met ons noodnummer: +31625220597. Op dit nummer kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht in noodsituaties. Zorg ervoor dat je in alle gevallen de boekingsgegevens bij de hand hebt, zodat wij je nog beter kunnen helpen. Voor minder urgente zaken willen wij je vragen contact op te nemen met ons team, op werkdagen bereikbaar.

Ik kan mijn boekingsbevestiging nergens vinden, wat nu?

Door in te loggen met uw gebruikersnaam of e-mailadres en wachtwoord kun je jouw boekingen vinden. Door deze bevestiging mee te nemen naar de door jou geboekte accommodatie kun je op de aankomstdag direct inchecken.

stuur ons een berichtje

Wij doen ons uiterste best jouw berichtje vandaag nog te beantwoorden. Mocht dit niet lukken dan ontvang je uiterlijk morgen een reactie van ons. Zo weet je meteen waar je aan toe bent, wel zo fijn natuurlijk!